top of page

Våra tjänster

Om du funderar på att renovera ditt kök - oavsett om du vill ha en helt ny planlösning, bara nya vitvaror eller köksluckor, eller om du bara behöver ett nytt lager färg - erbjuder vi kostnadsfria offerter för köksrenovering.

Det är bara att boka ett möte med oss så kollar vi vad som behöver göras. Sedan kan vi prata om exakt vilken typ av renovering ditt kök behöver. Du kan välja att göra en total översyn, byta ut vissa delar, eller till och med bara uppdatera utseendet med nya köksluckor.

På DKD Bygg AB erbjuder vi en professionell golvtjänst till både företag och privatpersoner. Vi är experter på att slipa och lägga nya golv, inklusive parkett, lövträ och andra typer av golv.
 
Vi erbjuder även trapprenovering, byte av lister och underhåll. Vi kan även utföra större projekt som till exempel behandling av trägolv. Detta innefattar bland annat skrapning, färgning eller pigmenterade oljor för golvet.

Om du har märkt att dina fönster är slitna eller skadade kan det vara dags att överväga fönsterbyte. Sverige har ett omväxlande väder och det kan göra att dina fönster åldras snabbare än du skulle vilja. Vi hjälper dig gärna att se över detta!

Vi utför dessutom kompletta takbyten och byter ut tegeltak, plåttak och papptak.

Vi ger dig också gärna en uppskattning för alla andra arbeten som du är intresserad av att låta utföra - fråga bara!

Det är ett tunnare lager av cement som kan appliceras i stort sett på alla typer av ytor. Microcement användas speciellt som beläggning på golv, men det kan även användas på flera andra ytor som exempelvis väggar, trappor, i badrum och på bordsskivor. 

Vi på DKD BYGG erbjuder ett brett utbud av mikrocementtjänster. Vare sig du vill renovera köket eller uppdatera badrummet eller helt omforma interiören med microcement i ditt hem har DKD BYGG expertisen för att få jobbet gjort.

Att bygga ett uterum till din fastighet är ett utmärkt sätt att öka värdet på ditt hem. I den moderna världen har vi alla ett alltmer hektiskt liv och det kan vara svårt att komma ut och njuta av naturen.
 
Ett uterum ger ditt hem ett värdefullt vardagsrum där du kan tillbringa tid i sällskap med vänner och familj, njuta av vänliga samtal, koppla av med en bra bok eller leka med barn och husdjur.

Vi på DKD Bygg AB hjälper dig att bygga ditt drömhus. Kontakta oss för mer information.

På DKD BYGG - Byggföretag och snickeri i Jönköping tror vi på att tillhandahålla en helhetslösning till alla våra kunder, från början av bygg- eller renoveringsprocessen till slutet.

Vi strävar efter att tillhandahålla högsta kvalitet och expertis inom alla typer av snickeri, från tak till golv, fönster, dörrar och allt däremellan. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.
 
Vi är glada att du hittade oss. Vi hoppas att du hittar allt du behöver här och att vi kan hjälpa dig med alla dina behov av snickeri.

bottom of page